Vlinderklep rvs

Een vlinderklep van rvs (roestvast staal) maakt het mogelijk om de toevoer van rookgassen geheel of gedeeltelijk af te sluiten. Vlinderkleppen werken door middel van een schijf die in een leiding of rookgaskanaal om de middellijn draait. Op die manier gaat de klep eenvoudig open of dicht en is deze ook ideaal als regelklep te gebruiken. We leveren vlinderkleppen voor kleine en grote industriële toepassingen, zowel met automatische als handmatige bediening. Een vlinderklep van rvs kan goed gebruikt worden onder zware omstandigheden en bij hoge rookgastemperaturen. Onze leveranciers leveren de vlinderkleppen aan klanten over de hele wereld die deze onder meer toepassen in rookgasinstallaties en industriële ventilatiesystemen.

Wij maken voor u een vlinderklep van rvs op maat

De vlinderkleppen voor rookgasafvoer zijn leverbaar als ronde kleppen met een behuizing van aluminium, staal, rvs en pvc. Ook heeft u de keuze uit wafertype of flanged type vlinderkleppen en kiest u voor een enkel blad of voor meerdere bladen. De grootte en het type van de flens zijn geheel naar uw specificatie en wens samen te stellen. Dit is mogelijk omdat we ontwerpen in geavanceerde 3D-tekensoftware en we onszelf daarmee mogen rekenen tot de nauwkeurigste leveranciers van vlinderkleppen. Bovendien zijn onze vlinderkleppen van rvs onderhoudsvrij en hebben ze een lange levensduur. Bekijk ook onze andere producten voor rookgasafvoer.

Kies voor de beste leveranciers van vlinderkleppen

Bij Hoogenboom Valves Kapelle staan we bekend als een van de beste leveranciers van onder andere vlinderkleppen en schoorsteenkleppen. Dit komt door onze persoonlijke benadering en onze open communicatie. We reageren snel en garanderen de beste kwaliteit. Dankzij de korte lijnen worden maatwerk en aanpassingen snel en efficiënt doorgevoerd. We denken altijd graag en proactief met u mee om de beste oplossing voor uw toepassing te realiseren, van ontwerp tot en met het testen en uitleveren van uw vlinderklep of andere rookgasklep. Voor meer informatie over de mogelijkheden of voor een vrijblijvende offerte neemt u contact op met een van onze deskundige medewerkers. Vul het contactformulier in of bel ons via +31 (0)113 561 967.

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag

Indien u ons wenst te contacteren via het onderstaande formulier, gelieve alle velden gemarkeerd met een * in te vullen.

    Naam*

    E-mailadres*

    Bericht*