VITAL COMPONENTS FOR A GREENER WORLD FOR 40 YEARS

Ir. Louk Hoogenboom is in 1982 op vraag van een klant  begonnen met het ontwikkelen van een rookgas klep. De ontwikkelingen gaven toen aanleiding tot het oprichten in 1983 van  Ingenieursbureau Zeeland Technovatie BV.

Hoogenboom Valves (geregistreerde handelsnaam van Ingenieursbureau Bureau Zeeland Technovatie BV) bestaat inmiddels meer dan 40 jaar. Al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen van rookgaskleppen, dan heb je al wat aan kennis en ervaring in huis. Daar kunt u gebruik van maken.

DIT DOEN WIJ IN NAUWE SAMENWERKING MET ONZE KLANTEN

De ideeën en eisen van onze klanten combineren wij met onze 40 jarige kennis en ervaring. Dat is een combinatie die garant staat voor kleppen die altijd perfect passen in uw systeem voor (rest) warmte recuperatie,  kleppen die blijven werken ook als het erop aankomt, weinig onderhoud vragen en continu in bedrijf zijn ook in de meest extreme omstandigheden. Uw systeem: optimaal rendement met onze techniek.

HOE DOEN WIJ DIT

Wij doen dit op eenvoudige manier: degelijk en doeltreffend. Niet alleen in onze manier van ontwerpen en bouwen maar ook in de contacten met onze klanten, korte lijnen en duidelijke afspraken. Wij betrekken u bij elke fase van de offerte, de order, het 3D ontwerp, het  productie proces, het testen tot en met het uitleveren,  helder en open. Een klein compact bedrijf waar u geen nummer bent.

Al meer dan 40 jaar vertrouwen dat moet je verdienen. Steeds meer klanten, vooral internationaal, weten ons te vinden maar ook onze klanten van het eerste uur zijn nog steeds bij ons.

MAAR NIET TERUG IN DE TIJD

We ontwerpen tegenwoordig in 3D, bouwen volgens de laatste nieuwe inzichten,  nieuwe en betere materiaal soorten, laser snijtechniek en met onderdelen die voldoen aan de huidige eisen.

Wij zijn trots op ons medewerkers, stuk voor stuk goed opgeleide vakmensen met kennis van zaken en een hart voor uw product.

Wij houden u op de hoogte van ontwikkelingen en doen onderzoek, samen met onze toeleveranciers en partners en zorgen wij dat die steeds aansluiten bij de eisen van u als klant.

Rookgaskleppen van Hoogenboom Valves werken altijd, zelfs van 40 jaar geleden zijn er nog steeds vele in bedrijf onder de meest extreme en veeleisende omstandigheden.

MISSIE EN VISIE

MISSIE

Het verbeteren van het rendement van rookgas systemen door het toepassen van innovatieve, moderne technieken.

VISIE

Hoogenboom Valves streeft ernaar door het inzetten van de beste technieken op het gebied van rookgas systemen een zo hoog mogelijk rendement te halen uit de (rest)warmte van installaties voor fossiele- en biobrandstoffen en hiermee bij te dragen aan een beter milieu.