Schoorsteenklep

Bent u op zoek naar een schoorsteenklep of schoorsteen afsluiter? Als een schoorsteen of een pijp niet meer wordt gebruikt, ontstaat vaak de behoefte om zowel de aan- als afvoer van de schoorsteen af te sluiten. Soms is het noodzakelijk om een schoorsteen af te sluiten voor invloeden van binnen- of buitenaf. Dat kan eenvoudig met een schoorsteen afsluiter van Hoogenboom Valves. Op die manier voorkomt u dat er nog rookgas in of uit de schoorsteen komt. Ook voor standaard rookgaskleppen bent u bij ons aan het juiste adres. We gebruiken de nieuwste en beste technieken op het gebied van kleppen en afsluiters. Voor een perfect passend resultaat ontwerpen we een nieuwe schoorsteenklep volledig op maat. Dit doen we met een geavanceerd 3D-tekensoftwarepakket, waarbij u zelf alle specificaties kunt aanleveren. Schoorsteenkleppen zijn leverbaar in diverse maten en materialen, van (roestvast) staal tot pvc en aluminium.

Een schoorsteenklep of schoorsteen afsluiter voor uw rookgaskanaal

Bij Hoogenboom Valves Kapelle leveren we niet alleen passende oplossingen geheel op maat, maar beschikken we ook over een groot aantal standaardmaten. Onze schoorsteenkleppen worden veel gebruikt bij industriƫle toepassingen, zoals rookgasafvoersystemen en ventilatiesystemen. Heeft u bij uw toepassing te maken met extreme omstandigheden, zoals zeer hoge temperaturen? Neem dan gerust contact met ons op voor een hittebestendige oplossing. Ook wanneer u T-kleppen en bypasskleppen of een louvre afsluiter nodig heeft, helpen we u graag verder. U kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit en op een persoonlijke aanpak, of het nu gaat om een standaardoplossing of om maatwerk.

Profiteer van onze persoonlijke aanpak en heldere communicatie

Vanwege onze korte lijnen en onze open communicatie weet u altijd precies waar u aan toe bent bij aanschaf van een rookgasklep, een schoorsteen afsluiter of een ander product. Alle kleppen en afsluiters zijn betrouwbaar en gaan gegarandeerd vele jaren mee onder zelfs de meest extreme omstandigheden. We helpen u graag met het vinden van de beste oplossing voor uw toepassing. Wilt u een offerte voor een schoorsteenklep of afsluiter? Bel ons op +31 (0)113 561 967 of vul het contactformulier in.

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag

Indien u ons wenst te contacteren via het onderstaande formulier, gelieve alle velden gemarkeerd met een * in te vullen.

    Naam*

    E-mailadres*

    Bericht*