Rookgasafvoer

Een goed aangelegd en kwalitatief goede rookgasafvoer is essentieel voor een veilige en schone bedrijfsvoering. Ook het gebruik van de juiste kleppen is bij rookgasafvoersystemen erg belangrijk. Hoogenboom Valves streeft er bovendien naar om een zo hoog mogelijk rendement uit de (rest)warmte van installaties voor fossiele en biobrandstoffen te halen. Dit gebeurt door het inzetten van de beste en nieuwste technieken op het gebied van kleppen in rookgasafvoersystemen. We ontwikkelen en produceren diverse soorten kleppen met een behuizing van staal, roestvrijstaal, aluminium en pvc. Beschikbaar in verschillende groottes tot 3000 millimeter en voor verschillende temperaturen. Onze innovatieve kleppen worden veel gebruikt in rookgasafvoersystemen, ventilatiesystemen en voor andere industriële toepassingen.

Kleppen voor rookgasafvoer of een rookgaskanaal

Voor diverse soorten en maten kleppen ten behoeve van rookgasafvoersystemen bent u bij Hoogenboom Valves aan het juiste adres. Onze kleppen zijn verkrijgbaar met een één of meerdere bladen. Daarnaast bieden we wafer- en flanged type kleppen aan. Alles op maat gemaakt volgens de specificatie van de klant, of als standaardmaat nog sneller uit voorraad leverbaar. Voor een rookgasafvoer bij extreme temperaturen is een behuizing van staal of roestvrijstaal mogelijk. We ontwikkelen graag kleppen op maat van het door u gewenste materiaal voor een perfect passend en tegen hoge temperaturen bestand resultaat. Ook voor bypass- of T-kleppen en andere oplossingen voor uw rookgaskanaal helpen we u graag verder.

Bij ons vindt u de beste oplossingen voor uw rookgaskanaal

Bij Hoogenboom Valves Kapelle bent u zeker van de beste kwaliteit, een no-nonsense benadering met korte lijnen en persoonlijk contact, altijd helder en open. Ook is er bij ons wereldwijde levering mogelijk en bij vragen krijgt u altijd een snelle reactie. Inmiddels hebben we al meer dan 36 jaar ervaring met elk soort rookgaskanaal en rookgaskleppen voor industriële toepassingen. Kortom, u kunt vertrouwen op onze kleppen die altijd blijven werken, vrijwel onderhoudsvrij zijn en zelfs onder de meest extreme omstandigheden betrouwbaar blijven. We bieden u met onze techniek het hoogste rendement. We betrekken u graag bij het proces van 3D-ontwerp tot testen en uitleveren. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0) 113 561 967 .

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag

Indien u ons wenst te contacteren via het onderstaande formulier, gelieve alle velden gemarkeerd met een * in te vullen.

    Naam*

    E-mailadres*

    Bericht*