Louvre afsluiter

Een louvre afsluiter is een regelklep waarmee u het debiet van een luchtstroom regelt, of helemaal afsluit. Louvre afsluiters zijn speciaal ontworpen voor het reguleren van lucht naar een brandingsinstallatie. Bovendien verminderen deze kleppen de ongewenste afbuiging van luchtstromen en hebben ze een meer lineaire regelkarakteristiek. Onze louvre afsluiters zijn geschikt voor zware industriële toepassingen en kunnen probleemloos worden gebruikt onder de meest extreme omstandigheden en in verschillende temperatuurranges.

EEN LOUVRE AFSLUITER OP MAAT

Bij Hoogenboom Valves ontwikkelen we kleppen en afsluiters met groottes tot maar liefst 5000 mm en met verscheidene temperatuurintervallen. Verschillende vormen en afmetingen zijn volledig op maat samen te stellen, met behulp van geavanceerde 3D-tekensoftware. We kunnen elke afsluiter maken, perfect op maat en afgestemd op al uw behoeften. Onze louvre afsluiters en andere kleppen zijn vrijwel onderhoudsvrij en hebben een zeer lange levensduur. Bovendien bieden we al onze producten tegen concurrerende prijzen aan. Veel van onze kleppen en afsluiters worden al tientallen jaren gebruikt in onder meer de voedingsindustrie, in maritieme toepassingen en schoorstenen, en door producenten van warmtewisselaars.

BESTEL UW LOUVRE AFSLUITER BIJ ONS

Bij Hoogenboom Valves garanderen we de beste kwaliteit en communiceren we altijd helder en open volgens een no-nonsensebenadering. U heeft hierbij altijd persoonlijk contact met een van onze medewerkers. Dankzij onze korte lijnen en duidelijke communicatie weet u altijd waar u aan toe bent. We hebben meer dan dertig jaar praktijkervaring met kleppen en afsluiters voor zowel grote als kleine industriële toepassingen. U kunt dus vertrouwen op een kwaliteitsproduct dat onder alle omstandigheden perfect blijft functioneren. We denken graag met u mee om de beste oplossing op maat voor uw toepassing te realiseren, van ontwerp tot uitleveren en testen. Dit doen wij bij al onze producten, dus ook bij vlinderkleppen en bypass kleppen. Hoogenboom Valves levert wereldwijd. Wilt u graag meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte? Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar. U bereikt ons per telefoon op +31 (0)113 561 967 of via het contactformulier.

HEEFT U NOG VRAGEN? WIJ HELPEN U GRAAG

Indien u ons wenst te contacteren via het onderstaande formulier, gelieve alle velden gemarkeerd met een * in te vullen.

    Naam*

    E-mailadres*

    Bericht*