Bypass klep

Een bypass klep is een veelgebruikte rookgasklep bij industriële toepassingen. Zo’n klep voorkomt dat de druk in een installatie of in leidingen te hoog oploopt en is daarmee een extra veiligheidsmaatregel. Ook voor andere doeleinden kan een bypass klep zeer geschikt zijn. Onze rookgaskleppen zijn verkrijgbaar met behuizingen van verschillende materialen, zoals (roestvast) staal en andere materialen die geschikt zijn voor gebruik bij extreme temperaturen.

Wij maken uw bypass klep of T-klep geheel op maat

Een bypass klep of T-klep wordt onder meer toegepast in rookgasinstallaties en industriële ventilatiesystemen. Hoogenboom Valves produceert niet alleen hoogwaardige bypass kleppen in standaardmaten voor universele toepassingen, maar ook unieke kleppen geheel op maat. Met behulp van geavanceerde technische 3D-tekensoftware zorgen we ervoor dat uw rookgasklep perfect in uw toepassing past. Daarbij zijn ook het flenstype en de grootte op uw wensen en behoeften aan te passen. We ontwikkelen kleppen in verschillende temperatuurranges. De serie 37 T-klep is in elke configuratie naar keuze te ontwerpen. Bovendien is deze geschikt voor zware industriële toepassingen en extreme situaties. Deze T-klep bespaart veel kosten op de momenten waarop tussen twee kanalen geschakeld dient te worden. Heeft u ook een vlinderklep nodig of juist een louvre afsluiter? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

De rookgaskleppen van Hoogenboom Valves Kapelle hebben een lange levensduur en zijn in elke situatie betrouwbaar. Deze producten worden veel gebruikt bij onder meer industriële ventilatiesystemen, rookgasinstallaties, schoorstenen en bij WKK-installaties. Kies de klep uit die het beste aansluit bij uw wensen of laat een klep op maat maken. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor bypass kleppen of wilt u direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)113 561 967 of via het contactformulier. Wij behandelen iedereen op een persoonlijke manier en communiceren open en helder. Onze no-nonsensebenadering staat hierbij voorop. Heeft u ook interesse in onze andere producten? Bekijk ons gehele assortiment online.

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag

Indien u ons wenst te contacteren via het onderstaande formulier, gelieve alle velden gemarkeerd met een * in te vullen.